1404-09-25 12:17
135
0
96159
معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا گلستان مطرح کرد:

جشنواره ناردخت فرصتی برای زندگی عفیفانه

معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا گلستان در حاشیه جشنواره ناردخت گفت: جشنواره «ناردخت» با محوریت نمایشگاه عفاف و حجاب امروز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی افتتاح شد و علاقمندان تا شب یلدا می‌توانند از این نمایشگاه دیدن کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، باقر رحمانی در حاشیه جشنواره ناردخت که به همت جامعه زنان سپاه نینوا گلستان در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ملی ناردخت امروز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی آغاز به کار کرد و این جشنواره تا شب یلدا از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب پذیرای بازدیدکنندگان از سراسر استان و کشور خواهد بود.

وی با اشاره به ابعاد ملی این رویداد فرهنگی گفت: رویکرد جشنواره ناردخت بر معرفی و حمایت از تولیدکنندگان خلاق در حوزه عفاف و حجاب است.

معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا گلستان خاطرنشان کرد: این برنامه بخشی از جشنواره کشوری ایراندخت محسوب می‌شود که با هدف ترویج سبک زندگی ایرانی–اسلامی در حال برگزاری است.

رحمانی افزود: ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره از ۲۱ تیرماه آغاز شد و تا پایان آذرماه ادامه داشت و تاکنون بیش از ۶۰۰ اثر به دبیرخانه رسیده که از میان آن‌ها ۲۵۰ اثر برگزیده مورد داوری قرار گرفته‌اند.

وی ابراز کرد: جشنواره ناردخت فرصتی است برای معرفی هنرمندان، تولیدکنندگان و فعالان فرهنگی که با ابتکار و هنر خود در مسیر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گام برداشته‌اند.

معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا گلستان گفت: این رویداد فرهنگی با محوریت آثار هنری، طراحی لباس، صنایع‌دستی، و محصولات فرهنگی برگزار می‌شود.

رحمانی خاطرنشان کرد: از عموم مردم و علاقه‌مندان دعوت شده است با حضور در این نمایشگاه از آثار دیدن کنند و در این جشنواره ملی مشارکت داشته باشند.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.